The famous lobster roll at Phoenix Gastropub in Trondheim. Voted the favourite dish summer 2025

Phoenix’ Favorittrett Sommeren 2025

mandag 01. september 2025

Resultatene er klare! De siste ukene har vi spurt våre følgere og gjester: Hva er din favorittrett på Phoenix? Nå, etter at flere hundre har stemt og kommentert, er vi glade for å kunne kunngjøre vinneren:

The famous lobster roll at Phoenix Gastropub in Trondheim. Voted the favourite dish summer 2025

Det vil neppe overraske de fleste av dere at den luksuriøse Lobster Roll stikker av med tittelen Phoenix’ Favorittrett Sommeren 2025!

Hummersalat i brioche-brød, toppet med ’Nduja-krønsj og gressløk. Kan lages glutenfri.

Den har vært en populær rett på menyen helt siden vi åpnet, og den har også imponert kritikerne. “Det er ikke hverdagskost å finne Lobsterroll med ‘nduja-strøssel på en pubmeny,” skrev Helleskitchen da de besøkte oss forrige måned. “Den er, som du sikkert skjønner, digg, digg, digg.”

Hun anbefalte et glass champagne til (“til og med Krug Champagne får du på glass hvis du vil vampe opp lobster roll’n din”), en tanke som deles av Adressas smakspolitiet: “Lobster Roll er en virkelig livsnyter-rett, feit og samtidig frisk, med lett sting fra den italienske chilipølsen nduja… Det feite hummerfyllet penetreres elegant av syren i champagnen, og mineralstrukturen i vinen passer utmerket til sjømineralene fra hummer og reke. Absolutt en av kandidatene om man skulle kåret byens beste smårett.”

Som lovet kan du nå få denne deilige retten på vårt Endelig mandag-tilbud, hver eneste mandag i september. Kun 175,- mellom kl. 16.00 og 18.30.

Vi tilbyr også gode priser på spesielle mandagsdrinker, lette forretter og smakfulle desserter – alt for å gi deg en god start på uken, hver mandag.

The famous lobster roll at Phoenix Gastropub in Trondheim. Voted the favourite dish summer 2025


Dette var de andre rettene som kom på pallen:

Pastrami open sandwich at Phoenix Gastropub in Trondheim, Norway

Pastramismørbrød – Hjemmelaget pastrami, servert på saftig surdeigsbrød med frisk kålslaw, sprø sylteagurk og et dryss parmesan. En skikkelig smaksbombe du ikke vil gå glipp av! 🥪

Phoenix's ostesmørbrød - a pulled brisket grilled cheese, with lavish serving of sauce and a delicious side salad

Ostesmørbrød – nydelig toast med pulled BBQ brisket, cheddar og mozzarella, servert dynket i saus 🧀

The Skagen at Phoenix - a classic dish, served on sourdough bread, with iceberg lettuce, shrimp salad and a soft-boiled egg. Can be made gluten-free.

Skagensmørbrød – Klassisk Skagen, en sommerfavoritt! Servert på surdeigsbrød med isbergsalat, håndpillede reker og toppet med et smilende egg. (PSST – kan lages glutenfri!) 🦐

Brisket beef on the evening menu at Phoenix Gastropub, December 2024.

Phoenix Brisket – Langtidskokt oksekjøtt, servert med béarnaisepoteter, brokkolini, padrons, fritert sjalottløk og brisketsaus.

Følg oss på sosiale medier

for menyoppdateringer og mer informasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev

og vær den første til å få vite om konkurranser, tilbud og spesialarrangementer i fremtiden