mandag 01. september 2025
Resultatene er klare! De siste ukene har vi spurt våre følgere og gjester: Hva er din favorittrett på Phoenix? Nå, etter at flere hundre har stemt og kommentert, er vi glade for å kunne kunngjøre vinneren:

Det vil neppe overraske de fleste av dere at den luksuriøse Lobster Roll stikker av med tittelen Phoenix’ Favorittrett Sommeren 2025!
Hummersalat i brioche-brød, toppet med ’Nduja-krønsj og gressløk. Kan lages glutenfri.
Den har vært en populær rett på menyen helt siden vi åpnet, og den har også imponert kritikerne. “Det er ikke hverdagskost å finne Lobsterroll med ‘nduja-strøssel på en pubmeny,” skrev Helleskitchen da de besøkte oss forrige måned. “Den er, som du sikkert skjønner, digg, digg, digg.”
Hun anbefalte et glass champagne til (“til og med Krug Champagne får du på glass hvis du vil vampe opp lobster roll’n din”), en tanke som deles av Adressas smakspolitiet: “Lobster Roll er en virkelig livsnyter-rett, feit og samtidig frisk, med lett sting fra den italienske chilipølsen nduja… Det feite hummerfyllet penetreres elegant av syren i champagnen, og mineralstrukturen i vinen passer utmerket til sjømineralene fra hummer og reke. Absolutt en av kandidatene om man skulle kåret byens beste smårett.”
Som lovet kan du nå få denne deilige retten på vårt Endelig mandag-tilbud, hver eneste mandag i september. Kun 175,- mellom kl. 16.00 og 18.30.
Vi tilbyr også gode priser på spesielle mandagsdrinker, lette forretter og smakfulle desserter – alt for å gi deg en god start på uken, hver mandag.

Dette var de andre rettene som kom på pallen:

Pastramismørbrød – Hjemmelaget pastrami, servert på saftig surdeigsbrød med frisk kålslaw, sprø sylteagurk og et dryss parmesan. En skikkelig smaksbombe du ikke vil gå glipp av! 🥪

Ostesmørbrød – nydelig toast med pulled BBQ brisket, cheddar og mozzarella, servert dynket i saus 🧀

Skagensmørbrød – Klassisk Skagen, en sommerfavoritt! Servert på surdeigsbrød med isbergsalat, håndpillede reker og toppet med et smilende egg. (PSST – kan lages glutenfri!) 🦐

Phoenix Brisket – Langtidskokt oksekjøtt, servert med béarnaisepoteter, brokkolini, padrons, fritert sjalottløk og brisketsaus.
Følg oss på sosiale medier
for menyoppdateringer og mer informasjon
Abonner på vårt nyhetsbrev
og vær den første til å få vite om konkurranser, tilbud og spesialarrangementer i fremtiden